მასალა:
მომზადების წესი:
აიღეთ ღრმა ტაფა და მოთუშეთ ბეკონი მანამ სანამ ყავისფერ შეფერილობას არ მიიღებს, დაახლოებით 10-15 წთ. გადმოიღეთ ბეკონი ქაღალდზე ან ტილოზე რათა, ცხიმი რომელიც აქვს გამოშრეს.
ბროკოლი, ყვავილოვანი კომბოსტო, ნიახური, ბარდა და მოცვი წვრილად დაჭრილი ჩაყარეთ დიდ მინის ჭურჭელში და აურიეთ.
ცალკე ჭურჭელში ერთად მოათავსეთ მაიონეზი, წვრილად დაჭრილი პარმეზანის ყველი, შაქარი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, ძმარი და მარილი. კარგად აურიეთ და მიღებულ მასას დააყარეთ ზევიდან ბოსტნეულის უკვე მომზადებული მასა. ბოლოს მოაყარეთ მოხალული მიწის თხილი. გემრიელად მიირთვით!
ქათმის და მაკარონის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი