შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ხორცი და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად. ქვაბში ჩაასხით ზეთი ან კარაქი,ჩაყარეთ
დაჭრილი ხორცი და მოხრაკეთ. გარეცხეთ ბრინჯი და ჩაალბეთ წყალში. უკვე მოხრაკულ ხორცს
დაამატეთ ბრინჯი, დაასხით 2.5 ლ წყალი და ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. შეანელეთ პილპილით,
მარილითა და სუნელით. წყალს რომ ჩაიშრობს, გადმოდგით ცეცხლიდან.
ყაბაყის აჯაფსანდალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი