ბრინჯი ხორცით

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხეთ ხორცი და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად. ქვაბში ჩაასხით ზეთი ან კარაქი,ჩაყარეთ

დაჭრილი ხორცი და მოხრაკეთ. გარეცხეთ ბრინჯი და ჩაალბეთ წყალში. უკვე მოხრაკულ ხორცს

დაამატეთ ბრინჯი, დაასხით 2.5 ლ წყალი და ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. შეანელეთ პილპილით,

მარილითა და სუნელით. წყალს რომ ჩაიშრობს, გადმოდგით ცეცხლიდან.

ბრინჯი ხორცით

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ყაბაყის აჯაფსანდალი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი