შემადგენლობა:
მომზადება;
ბრინჯს დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 10-15 წთ. კანგაცლილი პომიდორი დავაქუცმაცოთ
ბლენდერში. ქვაბში ჩავასხათ ზეთი და ჩავყაროთ გადაწურული ბრინჯი, მოვასხათ პომიდვრის
სოუსი, მოვშუშოთ 3-4 წუთი, დავასხათ ცხელი წყალი, ჩავაგდოთ ბულიონის კუბიკი. მოვაყაროთ
მარილი და ვადუღოთ მაღალ ცეცხლზე 3 წუთი. დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი
ნელ ცეცხზე 10-15 წთ.
შემწვარი ქათმის ხორცი ანანასით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი