შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი, მივიყვანოთ ადუღებამდე და შემდეგ ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 20-30 წუთით. ლობიო მოვხარშოთ ცალკე, დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში, შემდეგ გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში ბრინჯთან ერთად, დავამატოთ მარილი,პილპილი და ვხარშოთ ორივე ერთად 1 საათის განმავლობაში.
სტაფილოსა და ბულგარული წიწაკის კონსერვი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი