შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯს ( სასურველია, იტოს გრძელი ბრინჯი) ვხარშავთ მაეილწყალში, ოღონდ ბოლომდე არ მოვხარშოთ, რომ ბრინჯი იყოს ფანტია. ცალკე ვჭრით ასანთის ღერის სიგრძეზე ბულგარულს, სტაფილოს, ბადრიჯანს და ვშუშავთ ტაფაზე. ეს ყველაფერი იშუშება ზეთში მწვანე ხახვთან ერთად ისე, რომ არ ჩაიხარშოს. ამ გამზადებულ მასაში ჩავყრით ბრინჯს და ერთად ვთუშავთ. შემდეგ ნელ-ნელა ვუმატებთ სუნელებს ( ყვითელი ყვავილი, წიწაკა და სვანური მარილი ). 5 წუთის განმავლობაში ვთუშავთ და კერძი მზად არის.
გამომცხვარი ბადრიჯანი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი