შემადგენლობა:
მომზადება:
ბრინჯი გარჩიეთ, გარეცხეთ ჯერ თბილ, შემდეგ ცხელ წყალში. დაასხით 0.5 ლიტრი ადუღებული წყალი და ხარშეთ დაბალ ცეცხზლე 15 წთ. გოგრას მოაცალეთ ქერქი და თესლი, რბილობი დაჭერით პატარა კუბიკებად, მოაყარეთ შაქარი და გააჩერეთ 10 წთ. ბრინჯს შეურიეთ გოგრა, რძე და ხარშეთ კიდევ 15 წთ. სუფრასთან მიტანის წინ ფლავს დაუმატეთ კარაქი.
ფარშირებული და შემწვარი ლეღვი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი