შემადგენლობა:
მომზადება:
ბულგარული წიწაკა შიგთავსისგან გავასუფთავოთ. ცალკე მოვამზადოთ ნახევრად მოხარშული ბრინჯი და ხახვთან და სტაფილოსთან ერთად ზეთში მოვხრაკოთ. დავუმატოთ წყალში გახსნილი ტომატი ან გახეხილი პამიდორი. შემდეგ დავუმატოთ მწვანილები, შევაზაოთ მარილითა და პილპილით. გამზადებული მასით ამოვავსოთ ბულგარული წიწაკები. წვაბში მოვათავსოთ, რომელსაც ცოტაოდენ ზეთს მოვასხამთ და მომზადებამდე ვხარშოთ.
სამარხვო ღვეზელი |
:-**მარტლა მაგარი გამოვიდაააააააააააააა