ბრინჯის სუპი

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ ბრინჯს დავასხათ ცხელი ბულიონი და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 20 წთ. რძეს შევურიოთ

იოგურტი და კვერცხის გული და კარგად ავთქვიფოთ, ნელ-ნელა ჩავამატოთ სუპს, თან

განუწყვეტლივ ვურიოთ , შევაზავთ მარილით, წიწაკით და სუფრასთან მიტანამდე

მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი პიტნა.

ბრინჯის სუპი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

თევზის ბულიონი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი