ბრინჯის პუდინგი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ბრინჯი გავრეცხოთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ 7-10 წუთი. დავასხათ ბრინჯს ცივი რძე

და ვხარშოთ 15-20 წუთი. ცალკე ჯამში ჩავასხათ ნახევარი ჭიქა წყალი, მოვაყაროთ სახამებელი,

ჩავახალოთ კვერცხის გული და კარგად ავთქვიფოთ. 15-20 წუთიანი დუღილის შემდეგ მოვასხათ

ბრინჯს.. მოვაყაროთ ვანილი,შაქარი,ვხარშოთ 5 წუთი და გადავიტანოთ ფორმებში. გავახუროთ

ღუმელი 200 გრადსუზე და შევდგათ 5-10 წუთი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

სამარხვო ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი