ბრინჯის პუდინგი ჟოლოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ინგრედიენტების ეს რაოდენობა 5-6 ულუფაზეა გათვლილი. ბრინჯს მოვხარშავთ და  გავაციებთ. ნაღებს ავთქვეფთ, რომ გასქელდეს. შემდეგ მასში ვანილის შაქარსა და თაფლს ჩავყრით და ისევ ავთქვეფთ. დაჭრილ ნუშს ან თხილს ჩავურევთ  და ხის კოვზით მოვურევთ. ბოლოს კი მოხარშულ ბრინჯს ავურევთ. სპეციალურ ფორმებში ჩავასხამთ, ზემოდან კი  ჟოლოს დავალაგებთ. ცოტა ხნით მაცივარში გასაციებლად შევინახავთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის ბლინები