შემადგენლობა:
მომზადება:
ინგრედიენტების ეს რაოდენობა 5-6 ულუფაზეა გათვლილი. ბრინჯს მოვხარშავთ და გავაციებთ. ნაღებს ავთქვეფთ, რომ გასქელდეს. შემდეგ მასში ვანილის შაქარსა და თაფლს ჩავყრით და ისევ ავთქვეფთ. დაჭრილ ნუშს ან თხილს ჩავურევთ და ხის კოვზით მოვურევთ. ბოლოს კი მოხარშულ ბრინჯს ავურევთ. სპეციალურ ფორმებში ჩავასხამთ, ზემოდან კი მანდარინის ლებნებს ან ჟოლოს დავალაგებთ. ცოტა ხნით მაცივარში გასაციებლად შევინახავთ.
რულეტი ფორთოხლის ჯემით |
მაგარია