შემადგენლობა:
მომზადება:
ფოლგის თითოეულ ფირფიტას წაუსვათ ზეთი, შუაგულში დავდოთ ყველი, ზემოდან პომიდვრის ნაჭერი დავადოთ და უხვად მოვაყაროთ სუნელი. შემდეგ ფოლგა კონვერტივით დავკეცოთ.
გავახუროთ ღუმელი 200 გრადუსამზე, შევწყოთ მასში ფოლგის კონვერტები და 15 წუთი გავაჩეროთ.
ბრინზა მზადაა. მოვხსნათ ფოლგა, თეფშზე გადავიღოთ და ზეთისხილით მოვრთოთ, სუფრასთან მივიტანოთ ცივ ლუდთან ერთად.
კოლრაბი ხორცის შიგთავსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი