შემადგენლობა:
მომზადება:
ხახვს დავჭრით და ზეთსა და კარაქში ოდნავ მოვთუშავთ. გახეხილ სტაფილოს და დაჭრილ ნახევარ ბულგარულ წიწაკასხ ხახვთა ჩავყრით. ნახევარ წიწაკას კი შევინახავთ. ცოტა ხნის შემდეგ ქვაბში პამიდორსაც ჩავამატებთ და ისევ ვთუშავთ. თან ცოტა მდუღარე წყალს დავამატებთ. ნახევარ ბულგარულ წიწაკას დაუჭრელს ჩავაგდებთ. მალევე წამოდუღდება და ამის შემდეგ, დიდ კუბებად დაჭრლ კარტოფილსაც ქვაბში ჩავყრით. მოხარშული ვერმიშელი ცალკე გვექნება . კარტოფილი უკვე ნახევრად მოხარშული რომ იქნება, ვერმიშელსაც მასთან ჩავურით. წამოდუღების მერე მწვანილებს, ნიორს, მარილსა და პილპილს დავამატებთ და კიდევ ერთხელ წამოვადუღებთ.
სოკოს და ბრინჯის სუპი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი