შემადგენლობა:
მომზადება:
გათალეთ და დაჭერით ჭარხალი, მოაყარეთ მარილი და გადადეთ. ჩადეთ ხორცი და ბეკონი 2 ლიტრ
ადუღებულ მარილიან წყალში და ადუღეთ 1.5 საათი. გაფცქვენით ხახვი, კარტოფილი და ნიახური და
დაჭერით ასანთის ღერების მსგავსად. კომბოსტოს გარეთა ფოთლები მოაცილეთ, დაჭერით წვრილად,
გარეცხეთ და გაწურეთ. გარეცხეთ პრასი და დაჭერით ასანთის ღერების მსგავსად.
ამოიღეთ ხორცი ნახარშიდან და დაჭერით. ბულიონს დაუმატეთ ბოსტნეული, დაჭრილი ხორცი და
მსხალი, შეკაზმეთ მარილითა და პილპილით. კიდევ ერთხელ წამადუღეთ და ადუღეთ ერთი საათი.
დაუმატეთ ცოტაოდენი სოდა, ძმარი, არაჟანი და დაჭრილი ოხრახუში.
ესპანური ჩათუშული |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი