ბოზბაში ცხიმიანი და ამიტომ სუფრასთან ძალია ცხელი უნდა მიიტანოთ, რომ შეგრილებული
ცხიმი კერძის თავზე არ მოექცეს.
შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ხორცი,დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად და მოხარშეთ. არ დაგავიწყდეთ
ნახარშისთვის დროადრო ქაფის მოცილება. მოხარშული ხორცი ამოიღეთ ბულიონიდან და
გააგრილეთ. ცხვრის დუმა და ხახვი დაჭერით წვრილად და ღრმა ჭურჭელში მოშუშეთ ტომატთან
ერთად. ტომატში მოშუშულ დუმასა და ხახვს დაუამტეთ მოხარშული ხორცი, დაასხით
იმდენი წყალი,რომ ხორცი დაიფაროს და წამოადუღეთ. დაუმატეთ ძირა, პილპილი და მარილი
გემოვნებით და გადმოდგით ცეცხლიდან.
ჩაქაფული |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი