შემადგენლობა:
მომზადება:
ცხვრის ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვხარშოთ. ბულიონი გადავწუროთ დოლბანდში და ჩავყაროთ ბარდა. დავუმატოთ კუბკებად დაჭრილი კარტოფილი. ტაფაში მოვხრაკოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავუამტოთ ტომატი და ვშუშოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთი. კერძის მომზადებამდე 10 წუთით ადრე, დავამატოთ გრძლად დაჭრილი ვაშლი, კურკებგამოცლილი შავი ქლიავი, მოხრაკული ხახვი, მარილი,პილპილი და მოხარშული ხორცის ნაჭრები.
ჟულიენი ქათმის ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი