ბეზე

შემადგენლობა:

მომზადება:

10 კვერცხის ცილა გავთქვფიოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 300 გრ შაქრის ფხვნილი, 2 ც ლიმონი. ს.კ-ით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე,შევდგთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.

კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად : 250 გრ კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი. დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვფიოთ კარგად მიქსერით.

გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და  ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.

ბეზე

4 (80%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ლიქიორი "ბეილისი"





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. მარი თაბაგარი says:

    ბაბადუბადუ

დატოვეთ კომენტარი