შემადგენლობა:
მომზადება:
10 კვერცხის ცილა გავთქვფიოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 300 გრ შაქრის ფხვნილი, 2 ც ლიმონი. ს.კ-ით ავიღოთ ეს მასალა და სათითაოდ დავაწყოთ ცხიმწასმულ პერგამენტის ქაღალდზე,შევდგთ ღუმელში დაბალ ცეცხლზე და ოდნავ რომ გაწითლდება, გამოვიღოთ.
კრემი გავაკეთოთ შემდეგნაირად : 250 გრ კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე. შევათქვიფოთ 10 კვერცხის გულისაგან გაკეთებული გოგლი-მოგლი. დავამატოთ ცოტა ვანილი და ვთქვფიოთ კარგად მიქსერით.
გამომცხვარ ბეზეებს წავუსვათ კრემი და ორ-ორი ცალი შევაწებოთ ერთმანეთს.
ლიქიორი "ბეილისი" |
ბაბადუბადუ