ბეზე

მომზადება:

3 კვერცხის  ცილი 150 გ შაქართან ერთად ორთქლზე ათქვიფეთ გამაგრებამდე. პერგამენტია საცხობ ფირფიტაზე კოვზით ბეზეები დაასკუპეთ და აცხვეთ 110 გრადუსზე 40 წთ. გამორთეთ ღუმელი, კარი ოდნავ გამოაღეთ და მთელი ღამე გასაშრობად დატოვეთ. ასე გამომცხვარი ბეზეები თუნუქის თავდახუურულ ყუთში რამდენიმე კვირა შეინახედა და შეიგიძლიათ ტორტის ან დესერტის მოსართავად გამოიყენოთ.

ბეზე

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვენური ალუბლის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი