გემრიელი ტორტის რეცეპტი..!
მომზადება:
ათქვიფეთ 5 ც კვერცხის ცილა გათეთრებამდე, დაუმატეთ 1 ჭიქა შაქარი, გაიყვანეთ ცხიმწასმულ და ფქვილ
მოყრილ საცხობ ფირფიტაზე. ასეთივე შემადგენლობით მოამზადეთ მეორე ცალით და მოათავსეთ მეორე
საცხობ ფირფიტაზე.
გამოაცხვეთ ღუმელში ძალინა დაბალ ცეცხლზე, კარები დატოცეთ შეღებული. აცხვეთ 2 საათი, გამოიღეთ,
ჩამოაჭერით ნაპირები. თავსა და გვერდებზე წაუსვით კრემი, დადეთ ერთმანთზე, გააფორმეთ ჩამონაჭრელებით,
კრემით და გახეხილი შოკოლადით.
კრემი:
ათქვიფეთ 5 ც კვერცხის გული 1 ჭიქა შაქართან ერთად, შეურიეთ 1 ჭიქა პურის ფქვილი, დაასხით 3 ჭიქა
რძე, კარგად აურიეთ, დადგით დაბალ ცეცხლზე, ხშირად ამოურიეთ, შუშეთ 15-20 წთ. დაუმატეთ ვანილი.
ამოიყვანეთ 200 გე კარაქი და შეურიეთ გაციებულ კრემს.
სამარხვო ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი