ყველასთვის საყვარელი სასუსნავი!
ინგრედიენტები:
მწიფე ბანანი – 3-4 ც.
დარბილებული კარაქი – 250 გ
შაქარი – 220 გ.
კვერცხი – 4 ც.
ფქვილი – 350 გ.
ცომის საფხვიერებელი – 1 ჩ.კ.
შაქრის პუდრა მოსაყრელად
კარაქი საცხობი ფირფიტისთვის
მომზადების წესი:
გააცხელეთ ღმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ბანანი გაფცქვენით და ჩანგლით დაჭყლიტეთ. კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. სათითაოდ შეურიეთ 4 კვერცხი, შემდეგ – დაჭყლეტილი ბანანი. ბოლოს დაუმატეთ ფქვილში არეული ცომის საფხვიერებელი. ცომი თანაბრად გაანაწილეთ ფორმაზე და აცხვეთ 15 წთ. გამოიღეთ ნამცხვარი, ცხელივე დაჭერით და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ტირამისუ ბალით |
მაგარია
ძალიან გემრიელი გამომივიდა…მადლობთ..
ძალიან არ მიყვარს ბანანი და შესაბამისად ბანანის ნამცხვარიც არ მეყვარება
ძალიან მევასება ეს ნამცხვარი გაიგეტ ტოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოოო
ძალიან მიყვარს ეს ნამცხვარი მაგრამ ამის გაკეტებას ვერ ვიტან
ვგიჟდები მაგარი ნამცხვარია მარიკა გეგუჩაძე
რა ზომის ფორმასჰი უნდა გაკეტდეს იქნებ მომწეროთ
მაღალ მრგვალ საცხობ ფირფიტაში რომ ფუმფულა გამოვიდეს …
Ra aris comis sapxvierebeli? :((
ცომის საფხივერებელი სოდის მაგვარია, თუ არ გაქვთ სოდა გამოიყენეთ
Gavakete magram ar gamomivida,20 cuti. 200 graduszeo xom giceriat,zevidan daibrawa da guli ar gamocxva,me vpikrob rogorc tortis biskviti daaxloebit 80 _90 Gradusi unda 45 cutidan ert saatamde,dzalian amovida da magxela simxurvaleze ver moascro gamoshusheba,ise gemoti dzalian gemrielia,isev shevdgi sanam guli ar gamoucxva magram azri agar konda,chavarda