ბადრიჯნის ხიზილალა ( შესანახად)

მომზადება:

 5 კგ ბადრიჯანი შედეთ ღუმელში ცეცხლზე, დარბილებამდე. გაფცქვენით, დადეთ დრუშფალანგზე მეორე

დღემდე. 1 ლიტრ ზეთში მოშუშეთ გატარებული 1 კგ ხახვი, 1 კგ ბუგლარული წიწაკა, 150 გრ ნიორი, 5 ც

მწარე წითელი წიწაკა, დაუმატეთ 2 ყავის ჭიქა ტომატი და გემოვნებით მარილი. ყველაფერი ეს აურიეთ

ხორცსაკეპში გატარებულ ბადრიჯანს. დადეთ დაბალ ცეცხლზე. ხარშეთ ერთი საათი. ცხლად ჩაასხით

გასტერილებულ ქილებში და მოხუფეთ.

ბადრიჯნის ხიზილალა ( შესანახად)

4 (80%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი