შემადგენლობა:
მომზადება:
სასურველია ძალიან პატარა ბადრიჯნები, ან ბადრიჯნის ყუნწუდან შუამდე ნაწილი, რომელიც შეიძლენა დავჭღათ სასურველ ფორმაზე და ზომაზე.
გათალეთ ბადრიჯანი, თუ პატარაა დაჩხვლიტეთ,დასაჭრელ ბადრიჯანს არ სჭირდენა დაჩხვლეტა, დაჭერით. ჩაყარეთ კირიან წყალში 3-4 საათი, ისე, რომ მას წყალი ფარავდეს, დროდადრო ურეით ხის კოვხით. ამოიღეთ კირიანი წყლიდან და კარგად გარეცხეთ გამდინარე წყალში, ჩაყარეთ ცივ წყალში და დატოვეთ 30 წუთი. გადაიღეთ საწურზე.
ბადრიჯნის მურაბა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი