შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი გავრეცხოთ,გავჭრათ შუაზე და ჩაის კოვზით გამოვაცალოთ თესლები. მდუღარე წყალში ჩავყაროთ
გამზადებული ბადრიჯანი, გავაჩეროთ 5 წუთი და დავწუროთ საწურზე. მოხარშული კვერცხი დავჭრათ
წვრილად, დავუმატოთ გახეხილი ყველი,გამდნარი კარაქი და კარგად გადავურიოთ. ბადრიჯანი გამოვტენოთ
მიღებული მასით და შევწვათ ცხიმში. გამზადებულ კერძს შეგვიძლია არაჟანი მოვასხათ.
გუფთა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი