შემადგენლობა:
გარნირად:
მომზადება:
მოზრდილი ბადრიჯნები გაჭერით შუაზე და ამოაცალეთ გული. გულები წვრილად დაჭერით.
ზეთში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ სოკო, გახეხილი სტაფილო, ბადრიჯნის ამოჭრილი გულები და განაგრძეთ შუშვა. როდესაც ბოსტნეული მომზადდება, შეურიეთ სანელებლები და შეაგრილეთ.
ბოსტნეულის ფარში გადაანაწილეთ გულამოცლილ ბადრიჯნებში და დააწყვეთ ზეთწასმულ თუნუქის ფურცელზე. აცხვეთ 10-15 წუთი, სანამ ბადრიჯანი შეიწვება.
მზა კერძი გადმოიღეთ ლანგარზე და სუფრასთან მოხარშულ ბრინჯსა და არაჟანთან ერთად მიიტანეთ.
ქათმის და ღორის ხორცი სოუსით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი