შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი დაჭერით სიგრძეზე, საშუალო სისქის ნაჭრებად, მოააყრეთ მარილი, მოათავსეთ საწურზე და გააჩერეთ 1-2 საათი. ვიდრე მარილმოყრილი ბადრიჯანი იწურება, მოხარშეთ ბრინჯი( მდუღარე მარილიან წყალში ჩაყარეთ ბრინჯი, მოარშეთ, გადააველეთ ცივი წყალი და აწურეთ საწურზე). დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ბულგარული წიწაკა, დაფქული ცხარე წიწაკა, მაიონეზი და მოურიეთ. ბადრიჯანი შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან, დაალაგეთ გაშლილ ჭურჭელზე, გააციეთ. ბადრიჯნის თითოეულ ნაჭერზე მოათავსეთ 1ს.კ ბრინჯის გულსართი და გადაკეცეთ.
ქათმის სალათი კვერცხით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი