ბადრიჯანი ბაჟეში

მომზადება:

1 კგ ბადრიჯანი გაჭერით სიგრძეზე, ისე, რომ ერთმანეთს არ დააცილოთ. მოაყარეთ მარილი, გააჩერეთ 2 სთ.

შემდეგ გადაავლეთ წყალი,გაწურეთ და შეწვით ზეთში.

მოშუშეთ ზეთში 2 ც ხახვი, 2 ც გაფცქვნილი პამიდორი. დაუმატეთ 70 გრ დანაყილი ნიგოზი, 3 კბილი

ნიორი, წიწაკა, ქინძი, რეჰანი,ზაფრანა, დანაყილი ოხრახუში, 1 ს.კ ძმარი, მარილი გემოვნებით. ეს ფარში

მოათავს3თ სათითაოდ შემწვარ ბადრიჯანში, დადეთ ღრმა ლამბაქზე, მოასხით ბაჟე,რომელიც შემდეგნაირად

მზადდება: 1 ჭიქა ანადუღარ წყალში გახსენით 70 გრ დანაყილი ნიორი, წიწაკა, მარილი,ძმარი. თავზე

მოაყარეთ ალყა-ალყა დაჭრილი ახვი, ბროწეულის მარცვლები და მოასხით ნიგვზის ზეთი .

ბადრიჯანი ბაჟეში

2.7 (53.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ფენოვანი ლობიანი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი