მომზადება:
დაჭერით 500 გრ ბადრიჯანი. მოამზადეთ შესაწვავად. შეწვით ზეთში. მოხარშეთ 500 გრ მწვანე ლობიო.
ზეთში მოშუშეთ 3 ც ხახვი, 300 გრ ბულგარული წიწაკა, დაუმატეთ 500 გრ გაფცქვნილი პoმიდორი,
500 გრ დაჭრილი კარტოფილი, ყველანაირი მწვანილი, ნიორი, წიწაკა, მარილი.
კარტოფილი,რომ მოიხარშება, შეურიეთ ლობიო და ბადრიჯანი, ხარშეთ 5-10 წთ.
ჭარხლის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი