შემადგენლობა:
მომზადება:
ბადრიჯანი დავჭრათ კუბებად, მოვაყაროთ მარილი და დავტოვოთ 20-30 წუთი.
შემდეგ გადავავლოთ წყალი და გავწუროთ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი და შევწვათ ბადრიჯანი, რამდენჯერმე ამოვურიოთ რომ ყველა მხრიდან თანაბრად შეიწვას.
დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ. შემდეგ დავუმატოთ კანგაცილილი,დაჭრილი პომიდორი და კვლავ ვშუშოთ რამდენიმე წუთი. დავაყაროთ გარეცხილი ბრინჯი, დავასხათ 500-600 მლ წყალი და წამოვადუღოთ. დავაფაროთ თავზე და მოვხარშოთ. მზა კერძს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი,მარილი,პილპილი.
პომიდვრის სალათი პიტნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი