აჩმა

შემადგენლობა:

მომზადება: 

2 ც კვერცხი, 2ჭ წყალი და ფქვილი ავზილოთ კარგად, გავყოთ 8 ნაწილად.

  1. პირველი ფენა გავაბრტყელოთ, დავაფინოთ ცხიმწასმულ ჟარონაზე, ისე რომ ნაპირები გადმოეფინოს, დავასხათ ცხიმი.
  2. მეორე ფენა მოვხარშოთ. დავაფინოთ და  დავაყაროთ ყველი.
  3. მესამე ფენა მოვხარშოთ. დავაფინოთ და დავასხათ გამდნარი მარგარინი.
  4. მეოთხე ფენა მოვხარშოთ, დავაფინოთ და დავაყაროთ ყველი.
  5.  მეხუთე ფენა მოვხარშოთ, დავაფინოთ და დავასხათ ცხიმი.
  6. მეექვსე ფენა მოვხარშოთ, დავაფინოთ და დავაყაროთ ყველი.
  7. მეშვიდე ფენა მოვხარშოთ და დავაფინოთ.
  8. მერვე ფენა მოუხარშვი დავფინოთ თავზე, ამოვუკეცოთ გვერდები, დავჭრათ და დავასხათ ცხიმი. შემდეგ გამოვაცხოთ. (არ დაგავიწყდეთ რომ ყველა მოხარშული ფენა უნდა გაავლოთ ცივ წყალში.)

აჩმა

3.7 (73.33%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

დახურული პიცა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი