მოამზადეთ ატმის ჯემი ჩვენი რეცეპტით !
შემადგენლობა:
მომზადება:
კანგაცლილი და კურკაგამოცლილი ატამი დავჭრათ ერთნაირი სიდიდს ნაჭრებად, მოვათავსოთ ტაშტში,
დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 3-4 საათი. შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე
როცა ადუღდებას დაიწყებს, დავასხათ ცხელი წყალი, დავაყაროთ დარჩენილი შაქრის ფხვნილი და ვხარშოთ,
ვიდრე მზად არ იქნება.
სამარხვო ნამცხვარი თხილით |