შემადგენლობა:
მომზადება:
ატმის წვენს შეურიეთ ლიმონის ცედრა, შაქარი და დარიჩინი, წამოადუღეთ, დადგით 1 საათი და გაწურეთ. ატამი დაჭერით მსხვილად და შეწვით ღუმელში, შემდეგ გახეხეთ. კვერცხის გული ათქვიფეთ, თანდათან შეურიეთ გამზადებული წვენი და გახეხილი ატამი. ცალკე კარგად ათქვიფეთ კვერცხის ცილა და ფრთხილად შეურიეთ ატმიან მასას. მიღებული მასა ჩაასხით პატარა ფორმებში და შედგით ღუმელში 10 წთ. მიირთვით სიმინდის ბურბუშელასთან ერთად.
სამარხვო ბურთულები |