ატმის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კვერცხი, შაქარი და ვანილი კარგად ავთქვიფოთ. დავამატოთ ფქვილი, გამდნარი კარაქი, რძე

დამოვურიოთ. ცომში ჩავყაროთ 1 ლიმონის გახეხილი ცედრა და ჟოლო. ატამი გავფცქვათ,

დავჭრათ კუბიკებად და ჩავამატოთ ცომს გამაფხვიერებელთან ერთად. კარაქიან და ფქვილიან

ფორმაში გადავიტანოთ მიღებული ცომი, გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე 50 წუთი და მოვაყაროთ

შაქრის პუდრა.

ატმის ნამცხვარი

1.5 (30%) 2 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი