შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ერთად, შემდეგ დაუმატეთ კვერცხი, ვანილი და განაგრძეთ თქვეფა.
შემდეგ დაუმატეთ ფქვილი,გამაფხვიერებელი, ვანილი და ლიმონის ქერქი. კარგად აქვიფეთ, მანამ სანამ
ერთიან მასას არ მიიღებით. მიღებული მასას დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ატამი და კარგად აურიეთ.
ეს მასა მოათავსეთ ტორტის საცხობ ფორმაში და შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე 50 წთ. როდესაც
გამოცხვება მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
კიევური ტორტი |