ატმის ნამცხვარი
შემადგენლობა:
- 600 გ ატამი, 300 გ ფქვილი
- 200 გ დარბილებული კარაქი
- 150 გ შაქარი, 1 კვერცხის გული
- 1 პაკეტი პუდინგის კრემი
- 1/4 ლ რძე
- ცხიმი ფორმისათვის
მომზადება:
- გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.
- ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გადაასწორეთ.
- პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200 გრადუსზე 55 წთ.
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი