ატმის მურაბა

მასალა:

მომზადება:

ატამი გავფრცქვნათ, დავჭრათ და  შაქარი დავაყაროთ, გავაჩეროთ ასე დილამდე, სანამ სეროფს არ გაუშვებს, შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე და 15 წუთი ვადუღოთ სანელებლებთან ერთად. მზა მურაბა გავაგრილოთ და გადავანაწილოთ ქილებში.

ატმის მურაბა

3 (60%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ისპანახი იტალიურად





ამ რეცეპტს აქვს 3 კომენტარი

  1. ქეთი says:

    თუ შეიდზლება კარდამონი აგვიხსენით

    • smari says:

      კარდამონი ერთ-ერთი ყველაზე ძვირადღირებული სანელებელია ვანილთან და ზაფრანასთან ერთად. მოიკითხეთ სანელებლების სექციაში და საკონდიტრო მასალების მაღაზიებში.

  2. ქეთი says:

    კარდამონი ანუ ილი. იყიდება ნიკორაშიც

დატოვეთ კომენტარი