მასალა:
მომზადება:
ატამი გავფრცქვნათ, დავჭრათ და შაქარი დავაყაროთ, გავაჩეროთ ასე დილამდე, სანამ სეროფს არ გაუშვებს, შემდეგ დავდგათ ცეცხლზე და 15 წუთი ვადუღოთ სანელებლებთან ერთად. მზა მურაბა გავაგრილოთ და გადავანაწილოთ ქილებში.
ისპანახი იტალიურად |
თუ შეიდზლება კარდამონი აგვიხსენით
კარდამონი ერთ-ერთი ყველაზე ძვირადღირებული სანელებელია ვანილთან და ზაფრანასთან ერთად. მოიკითხეთ სანელებლების სექციაში და საკონდიტრო მასალების მაღაზიებში.
კარდამონი ანუ ილი. იყიდება ნიკორაშიც