შემადგენლობა:
მომზადება:
ატმები გავრეცხოთ, გადავავლოთ ჯერ ცხელი წყლით,მერე ცივი წყალი, მოვაშოროთ კანი და
გავჭრათ ოთხად. თაფლი დავდგათ ნელ ცეცხლზე, ჩავალაგოთ ატმის ნაჭრები, მოვაყაროთ
დარიჩინი და ლიმონის ცედრა. ყველაფერი ერთად ვადუღოთ 5-10 ეთ და გავაციოთ. ნუში
მოვხალოთ და შევურიოთ ატამს. გადავიტანოთ ნუგბარი სასურველ ჭურჭელში და მოვასხათ
სოუსი, რომელიც ასე მზადდება: იოგური და არაჟანი შევურიოთ, მოვაყაროთ შაქარი, ლიმონის
წვენი და ავთქვიფოთ.
დესერტი ანანასით |