ატამი არაჟნის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ატმები გავრეცხოთ, გადავავლოთ ჯერ ცხელი წყლით,მერე ცივი წყალი, მოვაშოროთ კანი და

გავჭრათ ოთხად. თაფლი დავდგათ ნელ ცეცხლზე, ჩავალაგოთ ატმის ნაჭრები, მოვაყაროთ

დარიჩინი და ლიმონის ცედრა. ყველაფერი ერთად ვადუღოთ 5-10 ეთ და გავაციოთ. ნუში

მოვხალოთ და შევურიოთ ატამს. გადავიტანოთ ნუგბარი სასურველ ჭურჭელში და მოვასხათ

სოუსი, რომელიც ასე მზადდება: იოგური და არაჟანი შევურიოთ, მოვაყაროთ შაქარი, ლიმონის

წვენი და ავთქვიფოთ.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ანანასით