შემადგენლობა:
მომზადება:
2 კვერცხის გული და 1 კვერცხი მთლიანად კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით 1.5 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად, თანდათან დავამატოთ 2ქილა ( 400 გე) არაჟანი, ცოტა ვანილი, გახეხილი ლიმონის კანი.
2 ს.კ ჟელატინს დავასხათ 1 ჩ.ჭ წყალი და დავალბოთ 1-2 საათი. როცა კარგად დალბება,ჟელატინი მოვადუღოთ და ცხელივე ჩავასხათ კვერცხისა და არაჟნის ნარევში. კარგად ავურიოთ, გავწუროთ, ცავასხათ ფორმებში და შევდგათ მაცივარში.
ბანანის კარაქი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი