შემადგენლობა:
მომზადება:
ანანასი გავრეცხოთ და გავჭრათ შუაზე ფოთლებიანად, ნახევრები კიდევ გავჭრათ მეოთხედებად
ისე,რომ ფოთლები არ დავუზიანოთ. ფრთხილად ამოვჭრათ ანანასის რბილობი და დავდოთ
ქერქზე. ლიმონის წვენი მოვასხათ დაჭრილ ანანასებს და შევდგათ მაცივარში ნახევარი საათი.
პიტნის ფოთლები დავჭრათ წვრილად, მოვაყაროთ ანანასს ვარდისფერ პილპილის მარცვლებთან
ერთად და შევდგათ მაცივარში სუფრასთან მიტანამდე.
კრაბის და ქათმის სალათი |
Ddddd