ანანასის ღვეზელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ანანასის რგოლები გადავწუროთ. ამოვავლოთ სახამებელში. ცომი გავაბრტყელოთ, გავყოთ თხელ ფენებად და შემოვახვიოთ ანანასის ფენებს. ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის ფხვნილი, ღვეზელები დავალაგოთ ტაფაში და გამოვაცხოთ 25-30 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსის ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში

ანანასის ღვეზელი

3 (60%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ატამი თაფლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი