შემადგენლობა:
მომზადება:
ტორტის გასახსნელი ფორმა შეკარით და ძირზე მოაწყვეთ გალეტების ნახევარი. კარაქი და შაქარი ათქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. ჟელატინი დაარბილეთ ცივ წყალში და ჯამში შეათბეთ. გახსნილი ჟელატინი არაჟანთან ერთად შეურიეთ ათქვეფილ კარაქს. ანანასი დაწურეთ. რამდენიმე ნაჭერი შეინახეთ მოსართავად, დანარჩენი კი შეურიეთ კრემს. დაუმატეთ ათქვეფილი ნაღები, მიღებული კრემის ნახევარი წაუსვთ გალეტებს, ზემოდან დარჩენილი გალეტები გაანაწილეთ და გადაუსვით კრემის მეორე ნახევარი. ტორტი მორთეთ ანანასის ნაჭრებით და ფსტით. შედგით მაცივარში მინიმუმ 2 სთ.
არაჟნის კრემი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი