შემადგენლობა:
ზემოდან მოსასხმელად:
მომზადება:
გაადნეთ კარაქი. შეურიეთ კაკაო და 1/8 ლ წყალი. გააცხელეთ ღუმელი 175 გრადუსამდე.ჯამში ჩაყარეთ ფქვილი და ცომის საფხვიერებელი, დაუმატეთ შაქარი და 1/2 ჩ.კ. მარილი. ვანილის ჩხირს ამოაცალეთ გული და შეურიეთ ფქვილიან მასას.ფქვილიანი და კაკაოიანი მასები ერთმანეთში შეურიეთ, დაუმატეთ კვერცხი, არაჟანი და კარგად მოურიეთ. მიღებული ცომი ჩაასხით ფორმაში და აცხვეთ 45-50 წთ. გამოიღეთ ღუმლიდან და გააგრილეთ.შაქრის პუდრა გახსენით 5 ს.კ. წყალში. გაადნეთ კარაქი, დაუმატეთ კაკაო, წყლიანი შაქრის პუდრა და კარგად აურიეთ. მიღებული მინანქარი წაუსვით ნამცხვარს.
კექსი კაკაოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი