შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით პური თხელ ნაჭრებად. გაათბეთ რძე და ჩააწყვეთ შიგ პურის ნაჭრები. ათქვიფეთ კარაქი, სანამ
არ გახდება მსუბუქი და ფაფუკი. კარაქთან ერთად ათქვიფეთ კვერცხის გულები, შაქარი, დარიჩინი და
ლიმონის ცედრა. დაუმატეთ პური და კარგად მოურიეთ.ალუბალი გარეცხეთ, ყუნწები მოაცალეთ და კურკები
გამოაცალეთ. აურიეთ ლიქიორთან ერთად და ჩაუმატეთ მიქსტურას. თქვიფეთ კვერცის ცილა და
დაუმეტეთ ალუბლის მიქსტურას. სუფლეს ლანგარს წაუსვით კარაქი და ზედ გადაიტანეთ ალუბლის
მიქსტურა. მოაყარეთ ცოტა დარიჩინი და შაქარი. სუფლე უნდა გამოაცხოთ ღუმელში 150 გრადუს
ტემპერატურაზე 1 საათის განმავლობაში.
ფორთოხლის მუსი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი