ალუბლის ეს ძალიან გემრიელი სოუსი ნამდვილად კარგია ნაყინისთვის.!
შემადგენლობა:
მომზადება:
გარეცხეთ ალუბალი, მოაცალეთ ყუნწები და გამოაცალეთ კურკები. თუ ალუბალი უკვე კურკებგამოცლილი
და დაკონსერვებულია, მაშინ გაწურეთ. გაადნეთ კარაქი ტაფაში, დაუმატეთ შაქარი, ალუბალი, ნუში და
ერთად შეაცხელეთ. თან სულ ურიეთ.
ალუბალს დაასხით შნაპსი, დაუმატეთ ნაღები და წამოადუღეთ. მოათავსეთ ნაყინის ბურთულები 4 დესერტის
ლანგარზე. გარნირად გამოიყენეთ შნაპსიანი ალუბლები.
უგემრიელესი დესერტი არაჟნით და ბანანით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი