ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

 მაწონი ჯამშო ჩავასხათ და კვერცხი დავუამტოთ/ ცოტა მარილი,სოდა და ძმარიც ჩავამატოთ. რომ გაფუვდება,ზეთი ჩავასხათ და ფქვილიც დავამატოთ. ისეთი მასა უნდა გამოვიდეს,რომ კოვზიდან ისხმებოდეს. ტაფაზე ბევრ ზეთს დავასხამთ,რომ ფუმფულა ბლინები გამოცხვეს. ორივე მხრიდან გამოვაცხოთ. თეფშებზე დავალაგებთ და შაქარს ზემოდან მოვაყრით.

ალადიკები

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი