ალადიკები

შემადგენლობა:

მომზადება:

ორი ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ ნახევარ ჭიქა შაქართან ერთად. ნახევარ ლიტრა მაწონს დავამატოთ ერთი ჩ.კ

სოდა. ავურიოთ და  ჩავასხათ  კვერცხიან მასაში. შემდეგ დავუმატოთ მწიკვი მარილი, ვანილი და იმდენი

ფქვილი, რომ არაჟნის სისქის მასა მივიღოთ. კარგად ვურიოთ, ფქვილი ბოლომდე უნდა გაიხსნას.

ბოლოს სურვილისამებრ ჩავახეხოთ ერთი ცალი ვაშლი. ისევ ამოვურიოთ და შევწვათ  ზეთიან ტაფაზე, ორივე

მხრიდან.

ალადიკები

5 (100%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კვერცხიანი პური





ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ელიზა says:

    ბანანი რიმ დავუმატო სჰეიდზლება?

დატოვეთ კომენტარი