შემადგენლობა:
მომზადება:
ქვაბში გაადნეთ კარაქი, დაამატეთ ფქვილი და შუშეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დაუმატეთ
ბულიონი და ურიეთ განუწყვეტლივ. 3 წუთი ადუღეთ ნე ლცეცხლზე.
ავოკადო გაჭერით შუაზე. ამოაცალეთ კურკა, ამოიღეთ რბილობი, კარგად გაქენით და დაუმატეთ წვნიანს.
არ აადუღოთ. შეაზავეთ მარილით და პილპილით, დაამატეთ შამპანური, მორთეთ კარგად ათქვეფილი
ნაღებით, დაჭრილი კამით და მიიტანეთ სუფრაზე.
თევზის ბულიონი მწვანილებით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი