ხორცი მაიონეზით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის ხორცს თხლად დავჭრით და ცოტათი დავბეგვავთ. ჯამში ჩავდებთ, ზემოდან პილპილსა და მარილს მოვაყრით, ლიმონს დავაწურავთ და ცოტა ხანი ასე გავაჩერებთ. შემდეგ ამ ხორცს ტაფაზე დავალაგებთ, ზემოდან ალყა-ალყა დაჭრილ ხახვს, თხლად დაჭრილ ყველს და ქინძს დავალაგებთ. მაიონეზს გადავუსვამთ და აირღუმელში შევდგამთ. იქ დაახლოებით ორმოცი წუთის განმავლობაში უნდა გავაჩეროთ.

ხორცი მაიონეზით

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბროკოლის ბრაწულა