შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხორცი, ჩადეთ ერთ ლიტრ ადუღებულ წყალში, მოხადეთ ქაფი და ადუღეთ 1საათი.
ჩინურ ფოთლებს მოაცალეთ დაზიანებული ნაწილები, სქელი ღეროები მოაჭერით და ფოთლები დაჭერით
შუაზე ( სიგრძეზე). დაჭერით ზოლებად, კარგად გარეცხეთ და გაწურეთ.
გაფცქვენით სტაფილო, ნიახური და კარტოფილი, ასევე კარგად გაასუფთავეთ პრასი. გარეცხეთ ბოსტნეული,
დაჭერით ძალიან წვრილ ზოლებად და ჩინურ ფოთლებთან ერთად დაუმატეთ ხორცს. შეკაზმეთ მარილით,
წიწაკითა და ოხრახუშით. ადუღეთ 45 წთ. ამოიღეთ ხორცი ჩათუშულიდან,დაჭერით, შემდეგ ჩააბრუნეთ
ქვაბში, დაუამტეთ ტომატ-პასტა და კარგად მოურიეთ. გარნირად გამოიყენეთ დაჭრილი კამა და ოხრახუში.
შემწვარი ქათმის ხორცი |