შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის ან ქათმის ხორცის ფილეს კარგად დავბეგვავთ. ცოტა შავ პილპილს, მარილს და დანაყულ ნიორს ავურევთ და ხორცს ამ მასაში ამოვსვრით. წვრილად დაჭრილ ცოცხალ ქინძს მოვაყრთ. მერე ხორცს საშუალო ფორმებად გავანაწილებთ. თითოეულს გადავკეცავთ და ჩხირებით დავამაგრებთ. მაიონეზსა და ტომატს ერთმანეთში გავხსნით და ხორცს მასში ამოვავლებთ. როგორც კატლეტს, ფქვილში ვაწყობთ და ტაფაზე ვწვავთ.
ყვავილოვანი კომბოსტოს ბრაწულა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი