შემადგენლობა:
გულსართი:
მომზადება:
ხორცის ფარშში ავურიოთ გატარებული ხახვი და ნიორი. პური დავალბოთ თბილ წყალში, გავწუროთ და
ფარშს დავუმატოთ, შევურიოთ პილპილი, ძირა და თავშავა.
კომბოსტოს ფოთლები მოვათავსოთ მდუღარე მარილიან წყალში და 2 წუთი ვადუღოთ.
კვერცხი გავთქვიფოთ,დავუმატოთ მარილი და ზეთში შევწვათ, შემდეგ სიგრძეზე ზოლებად დავჭრათ.
პერგამნეტჩაფენილი ფორმას წავუსვათ ცხიმი, მოვაყაროთ საფანელი და ხორცის
2/3 შიგ გადავანაწილოთ ისე, რომ გვერდებზეც იყოს ფარში. ზედ დავაწყოთ 2 ც კომბოსტოს ფოთოლი,
შემდეგ ერბოკვერცხი და კვლავ კომბოსტოს ფოთლები.
ზემოდან დავადოთ დარჩენილი ფარში და შევდგათ 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით
25 წუთით, სანამ ზემოდან დაიბრაწება.
ხორცის რულეტი გავაგრილოთ, ფრთხილად გადმოვიღოთ ფორმიდან, მოვაშოროთ ქაღალდი და
დავჭრათ.
ერბო-კვერცხი სოკოთი და ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი